SÜRDÜRÜLEBİLİR MADENCİLİKTE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI 14.07.2023

Sayın Üyemiz,

19 Temmuz Çarşamba günü saat:14.00’de Odamız Konferans salonunda Maden sektöründe faaliyet gösteren işveren ve iş sağlığı güvenliği uzmanları için “Madenlerde Olası İş Kazalarında İş Veren Açısından Yeni Getirilen Hukuki Yaptırımlar, Adli Süreç ve Kaza Anında İzlenecek Yollar, İş Güvenliğinde Örnek İyi Uygulamalar, Madenlerde İş Güvenliğinde Sanal Gerçeklik Eğitim Uygulamaları ve Teknikleri” konulu Çalıştay yapılacaktır. Çalıştayda sunumlar, İş kazalarında Uzman Avukat Hakan Eriş, Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Aykut Akdemir, Yapay Zeka Mühendisi sanal gerçeklik alanında Uzman Ediz Karaali tarafından yapılarak sorularınız cevaplandırılacaktır. Ücretsiz olan çalıştaya tüm sektör temsilcileri davetlidir. Çalıştaya katılım için Odamız 02562180909 dahili: 121 nolu telefonuna kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.