AYTO E-GÜNDEM 10.07.2023 10.07.2023

- Bugün saat 14.00’ te YİKOB Toplantı Salonu’nda düzenlenecek olan Aydın İl Koordinasyon Kurulu’ nun 2023 Yılı 3. Dönem Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih ERKUL katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.
2- Bartın, Zonguldak ve Düzce'deki sele ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

EKONOMİ
1- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayı iş gücü istatistiklerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :      1000,00 TL

Dolar :      999,80 TL

Euro  :      1000,00 TL

Altın  :      996,76 TL

1- Fransa'da polisin bir genci vurmasıyla patlak veren protestoların yankıları takip ediliyor.
(Paris)

1- Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında Avusturya'da sürdürdüğü kampta Macaristan'ın Kisvarda takımıyla karşılaşacak.
(Graz/20.30)
2- Futbolda 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe'nin Rusya, Beşiktaş'ın Almanya ve Trabzonspor'un Slovenya'daki kampları sürüyor.
(St. Petersburg/Grassau/Kranj)
3- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon, teklerde dördüncü tur mücadelesiyle sürecek.
(Londra)

CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

–– Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik