AYTO E-GÜNDEM 03.07.2023 03.07.2023

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonu’ nda Haziran Ayı Olağan Meclis toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

1- Fransa'da polisin bir genci vurmasıyla patlak veren ve devam eden protestolar ve yankıları takip ediliyor.
(Paris)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :      1000,00 TL

Dolar :      1004,30 TL

Euro  :      1012,50 TL

Altın  :      1003,54 TL

1- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek; siyah-beyazlı takım yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.
(İstanbul/16.00/18.00)
2- Basketbol kadınlarda FIBA 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Konya'da sürüyor. Türkiye B Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında Macaristan ile karşılaşacak.
(Konya/19.00)
3- Fransa Bisiklet Turu'na İspanya-Fransa topraklarını kapsayan üçüncü etap yarışıyla devam edilecek.
4- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon, tek erkek ve kadınlarda ilk tur mücadelesiyle başlayacak.
(Londra)

YÖNETMELİK

–– İstanbul Aydın Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

a - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları