VERİMDER ANADOLU BULUŞMALARI AYDIN 12.06.2023

Sayın Üyemiz,

VERİMDER Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği’nden Odamıza gelen yazıda belirtildiği üzere;

Enerji kayıpları, iklim değişikliğinin yanı sıra tüketicilerin bütçesini de olumsuz şekilde etkilerken, evlerde harcanan enerji her geçen gün artış gösteriyor. Geleceğimizin belirleyicisi bu önemli konuda değer yaratmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği - VERİMDER olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.

Bu doğrultuda iklim değişikliği, enerji verimliliği, enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik konularını ele alacağımız Anadolu Buluşmaları’nı gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar toplam 30 ilde kanaat önderleri, yerel yönetimler ve tüketicilerin katılımıyla enerji verimliliği ve tasarrufu çerçevesinde çok önemli gelişmeler kaydedildi. Bu çerçevede son durağımız Türkiye’nin enerji verimliliğine en çok ihtiyaç duyan ilerimizden biri olan Aydın olacak.

VERİMDER’in Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi ve Aydın Sanayi Odası iş birliğiyle organize ettiği toplantıda VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz’ın konuşmacı olarak yer alacağı bildirildi.

15 Haziran Perşembe günü Anemon Otel’de düzenlenecek olan “VERİMDER ANADOLU BULUŞMALARI – Aydın” toplantının programı:

KONUŞMACILAR:  VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin

Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ

VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz

TARİH:                    15 HAZİRAN PERŞEMBE

YER:                        ANEMON AYDIN OTEL

(Ilıcabaşı Mahallesi, 323. Sk. No:12, 09010 Efeler/Aydın)

PROGRAM:           12.15 – 12.30 Kayıt

12.30 – 14.00 Öğle Yemeği + Toplantı

LCV:                       İlker Obalı (0554 829 88 34)

Üyelerimizin bilgisine sunulur.