AYTO E-GÜNDEM 07.06.2023 07.06.2023

- Bugün saat 16.00’ da 14. Meslek Komitesi (Motorlu Araçlar Yakıt ve Yedek Parçaları) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN TvDEN’ de yayınlanacak olan Emin AYDIN’ la “Baş Başa” programına konuk olarak katılım sağlayacaktır.

1- TBMM Genel Kurulunda, Meclis Başkanlığı için seçim yapılacak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bakanlar yemin edecek.

(TBMM/14.00)

1- Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılı kütüphane istatistiklerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :      1000,00 TL

Dolar :      1032,40 TL

Euro  :      1033,50 TL

Altın  :      1030,34 TL

1- UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali'nde İtalya'nın Fiorentina ve İngiltere'nin West Ham United takımları Çekya'da karşı karşıya gelecek.

(Prag/22.00)

2- Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu, 38'inci haftanın MKE Ankaragücü-Adana Demirspor, Bitexen Giresunspor-Fraport TAV Antalyaspor, İstanbulspor-HangiKredi Ümraniyespor ve Beşiktaş-Arabam.com Konyaspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Ankara/Giresun/20.00/İstanbul/20.00/20.00)

3- TFF 2. Lig Play-Off 3. Tur'unda, Kırmızı Grup'ta İskenderunspor ile Bucaspor 1928, Beyaz Grup'ta Anagold 24Erzincanspor ile Şanlıurfaspor ilk maçlarda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/17.00/Erzincan/20.00)

4- TFF 3. Lig 3. Grup Play-Off 2. Tur mücadelesinde Efeler 09 ile Beyoğlu Yeni Çarşı rövanşta karşılaşacak.

(Aydın/16.00)

5- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final serisinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko üçüncü maçta karşı karşıya gelecek.

6- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in play-off final serisinde Konyaaltı Belediyespor, Kastamonu Belediyespor'u dördüncü maçta konuk edecek.

(Antalya/16.00)

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 3'üncülük mücadelesinde Spor Toto ile Beşiktaş Yurtbay Seramik ilk maçta karşılaşacak.

8- Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ta teklerde çeyrek final maçları tamamlanacak.

(Paris)

MİLLETLERARASI ANDLAŞMA

–– 2023 Yılı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Arasında İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7302)

YÖNETMELİK