AYTO E-GÜNDEM 31.05.2023 31.05.2023

- Bugün saat 10.00’ da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ nde gerçekleştirilecek olan TOBB 79. Genel Kurulu’ na TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Odamız Meclis Başkanı Coşkun CERİT, Odamız TOBB Delegeleri ve Odamız Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL katılım sağlayacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanlığı Konferans Salonu'nda Sayıştay'ın 161. Kuruluş Yıldönümü Programı'na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/14.00/15.30)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sayıştay Başkanlığı 161. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'ne katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kandilli Kız Anadolu Lisesinde Prof. Dr. Nabi Avcı Kütüphanesi Açılış Programı'na katılacak.

1- Türkiye İstatistik Kurumu, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamını ve nisan ayı hizmet üretici fiyat endeksini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :      1000,00 TL

Dolar :      1008,70 TL

Euro  :      1019,80 TL

Altın  :      1008,38 TL

1- Gayriresmi nitelikli NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ilk günkü oturumu yapılacak.

(Oslo)

1- Futbolda UEFA Avrupa Ligi Finali'nde Sevilla ile Roma, Macaristan'daki Puskas Arena'da karşı karşıya gelecek.

(Budapeşte/22.00)

2- A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin 1. Grup 1. haftasındaki ilk maçında Güney Kore ile karşılaşacak. Gruptaki diğer maçta Sırbistan ve ABD karşı karşıya gelecek.

(Antalya/20.00/17.00)

3- A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Portekiz mücadele edecek.

(Santo Tirso/22.00)

4- Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur mücadelesinde Eyüpspor ile Bodrumspor ilk maçta karşı karşıya gelecek.

5- TFF 3. Lig'in play-off ikinci tur mücadelesinde 1. Grup'ta Karbel Karaköprü Belediyespor ile 52 Orduspor FK ilk maçta karşı karşıya gelecek.

(Şanlıurfa/15.30)

6- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin play-off çeyrek final serisinde Darüşşafaka Lassa-Anadolu Efes ve TOFAŞ-Fenerbahçe Beko ikinci maçları yapılacak.

(İstanbul/18.00/Bursa/20.30)

7- 2023 Modern Pentatlon Dünya Kupası Finali, kadınlar ve erkeklerde eskrim sıralama turu mücadelesiyle başlayacak.

(Ankara/10.00/13.30)

8- Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ta 2. tur mücadelesi başlayacak.

(Paris)

–– Diyanet Akademisi Görev ve Çalışma Yönetmeliği

–– Diyanet Akademisi Mesleki Eğitim Yönetmeliği

–– Diyanet Akademisi Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliği