AYTO E-GÜNDEM 15.05.2023 15.05.2023

- Bugün 16.30’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yansımaları takip ediliyor.

1- Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılı doğum, aile ve bu yılın mart ayına ilişkin ücretli çalışan istatistiklerini açıklayacak.

Borsa :     1000,00 TL

Dolar :      1003,50 TL

Euro  :      1005,90 TL

Altın  :      1004,03 TL

1- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Halkbank ile Ziraat Bankkart, sezonun şampiyonunu belirleyecek final serisinin beşinci ve son maçında karşı karşıya gelecek.

–– Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

–– Yozgat Bozok Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri