AYTO E-GÜNDEM 10.04.2023 10.04.2023

- Bugün saat 10.00’ da 8. Meslek Komitesi (Mobilya, Beyaz Eşya) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.15’ te TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Odamız Meclis Başkanı Coşkun CERİT ve Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent KENT’ i makamında ziyaret edeceklerdir.

- Bugün saat 17.15’te TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Odamız Meclis Başkanı Coşkun CERİT ve Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser ŞENKUL’ u makamında ziyaret edeceklerdir.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

2- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla TCG Anadolu Gemisi Teslim Töreni ve Yeni MİLGEM Fırkateynleri Sac Kesme Töreni'ne katılacak.

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Esenboğa Havalimanı'nda "100. Yılda Türk Kadını Fotoğraf Sergisi"nin açılışına katılacak.
(Ankara/14.00)​​​​​​​
2- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Armada AVM'de "Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi"nin açılışına katılacak.
3- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TCG Anadolu Gemisi'nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Teslim Töreni'ne iştirak edecek.

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sektör Kampüste Programı Tanıtım Töreni'ne katılacak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin işgücü istatistiklerini bildirecek.
3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, şubat ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak.

Borsa :     1000,00 TL

Dolar :     1000,80 TL

Euro  :      998,40 TL

Altın  :     992,87 TL

KÜLTÜR SANAT
1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde "3. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu"na katılacak.
1- Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası, Yukatel Kayserispor-HangiKredi Ümraniyespor ve VavaCars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak.
(Kayseri/16.00/İstanbul/20.30)

YASAMA BÖLÜMÜ

KANUNLAR

7451 Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun