YILLIK İŞLETME CETVELİ HAKKINDA 04.04.2023

Sayın Üyemiz,

T.C. Aydın Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden Odamıza gelen yazıda, Odamıza kayıtlı “Sanayi Sicil Belgesi” almış olan Üyelerimizin (özel hesap dönemi olanlar kendi hesap dönemleri sonundan itibaren 4 ay içerisinde) 30.04.2023 tarihine kadar (söz konusu tarihin bu yıl hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 2 Mayıs 2023 tarihi sonuna kadar), internetten Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden, 2022 yılı Yıllık İşletme Cetvellerinin girişini yapıp, “İl Müdürlüğüne Gönder” seçeneğine tıklayarak bu bilgileri İl Müdürlüğü’ne göndermeleri gerektiği bildirilmiştir. Aksi taktirde, 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. maddesi gereği, 2023 yılı için 5.252 TL idari para cezası uygulanacağı belirtilmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.