AYTO E-GÜNDEM 22.03.2023 22.03.2023

- Bugün saat 13.00’ te genişletilmiş 9. Meslek Komitesi (İnşaat) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 13.30’ da Video Konferans ile yapılacak olan Yüksek Öğretim Kalite Kurulu toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

1- Kahramanmaraş merkezli depremler ile Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

2- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güven mektubu takdim edecek Kuzey Makedonya Büyükelçisi Jovan Manasijevski, Birleşik Krallık Büyükelçisi Jill Morris ve Gambiya Büyükelçisi Alkali Fanka Conteh'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/14.30/15.15/16.00)

1- TBMM'den

- İYİ Partinin Grup Toplantısı gerçekleştirilecek.

- Genel Kurulda, Orman Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/10.30/14.00)

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İl Koordinasyon Toplantısı'na katılacak, depremzedeleri ve esnafı ziyaret edecek.

(Diyarbakır/11.00/12.30/15.30)

2- TÜİK, 2022 yılı çocuk araştırması sonuçlarını açıklayacak.

3- ABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını açıklayacak.

(Washington/21.00)

Borsa :     1000,00 TL

Dolar :     1000,90 TL

Euro  :      1002,00 TL

Altın  :      1001,49 TL

1- Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in temasları sürecek.

(Moskova)

​​​​​​​1- 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda 25 Mart'ta deplasmanda Ermenistan'la karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

2- Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu J Grubu'ndaki son maçında Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Telekom Baskets takımını konuk edecek.

3- Basketbol 7Days Avrupa Kupası'nın 17. haftasında A Grubu'nda Frutti Extra Bursaspor, Litvanya'nın Lietkabelis takımıyla, B Grubu'nda Türk Telekom, İngiltere'nin London Lions ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

(Panevezys/20.00/Londra/22.30)

4- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin çeyrek final serisi üçüncü ve son maçında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Fransa'nın Tango Bourges Basket ekibini konuk edecek.

(Mersin/19.00)

5- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasından ertelenen Fenerbahçe Alagöz Holding-Çankaya Üniversitesi maçı yapılacak.

6- Voleybol Kadınlar CEV Kupası'nın yarı final rövanşında Türk Hava Yolları, İtalya'nın Savino Del Bene ekibini konuk edecek.

7- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 22. haftasında Galatasaray HDI Sigorta-Develi Belediyespor, Spor Toto-TÜRŞAD, Halkbank-Altekma, Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ-Fenerbahçe HDI Sigorta, Tokat Belediye Plevne-Cizre Belediyespor ve Arkas Spor-Bursa Büyükşehir Belediyespor maçları yapılacak.

(İstanbul/14.00/Ankara/15.00/18.00/Bursa/Tokat/17.00/İzmir/18.00)

8- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 14. haftasından ertelenen maçta Kastamonu Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi karşı karşıya gelecek.

(Kastamonu/18.00)

YÖNETMELİK

–– Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER