AYTO E-GÜNDEM 20.03.2023 20.03.2023

- Bugün saat 14.00’ te 7. Meslek Komitesi (Bilişim, İletişim, Kırtasiye ve Elektrikli Cihazlar) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Kahramanmaraş merkezli depremler ile Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Komisyonu ile AB Konseyi Dönem Başkanı İsveç'in, Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenen bölgelere destek için düzenleyeceği Uluslararası Bağışçılar Konferansı'na Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katılacak.
- Konferansta, Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temsil edecek. Bakan Çavuşoğlu, konferans kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştirecek.
(Brüksel)
2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın annesi Fatma Saadet Yılmaz'ın cenaze törenine katılacak.
(Bingöl/09.00)

1- TBMM Genel Kurulunda Orman Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.
(TBMM/14.00)

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ocak ayına ilişkin uluslararası yatırım pozisyonunu açıklayacak.
(Ankara/10.00 )
2- Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksini duyuracak.

Borsa :     1000,00 TL

Dolar :     1000,10 TL

Euro  :      1001,70 TL

Altın  :      992,18 TL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu'nda "2023 Yılı Ramazan Ayı Faaliyetleri Tanıtım Programı"na katılacak.
1- 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO2024) Elemeleri D Grubu'nda 25 Mart'ta deplasmanda Ermenistan, 28 Mart'ta Bursa'da Hırvatistan'la karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklara başlayacak.
- A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un basın toplantısının ardından ay-yıldızlı ekip ilk çalışmasını yapacak.
(İstanbul/14.30/18.00)
2- Spor Toto 1. Lig'in 27. haftası Sakaryaspor-Bodrumspor mücadelesiyle tamamlanacak.
(Sakarya/20.00)
3- TFF 2. Lig'de 27. hafta mücadelesi Beyaz Grup'ta Batman Petrolspor-Amed Sportif Faaliyetler, Kırmızı Grup'ta Kocaelispor-Pazarspor maçlarıyla sona erecek.
(Batman/14.00/Kocaeli/19.00)
4- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftası Beşiktaş-Fenerbahçe Alagöz Holding maçıyla tamamlanacak.

YÖNETMELİK

–– Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

YÜKSEK SEÇİM KURULU KARARLARI

–– Yüksek Seçim Kurulunun 18/03/2023 Tarihli ve 2023/152 Sayılı Kararı ve Eki Yurt Dışında Kullanılacak Seçim Malzemelerinin Mahalline Gönderilmesi, Kullanılan Oy Pusulalarının Yurt Dışı İlçe Seçim Kuruluna Ulaştırılması, Kargo İşlemleri ve Süreci ile Sınır Ülkelerden Diplomatik Kurye Aracılığıyla Getirilecek Malzemelerin Tesliminin Usul ve Esaslarına Dair 203 Sayılı Genelge