AYTO E-GÜNDEM 13.03.2023 13.03.2023

- Bugün saat 16.00’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katılacak.

1- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ocak ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini duyuracak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin ciro ve perakende satış endekslerini açıklayacak.

Borsa :     1000,00 TL

Dolar :     1000,20 TL

Euro  :     1008,10 TL

Altın  :     1005,28 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Moğolistan Dışişleri Bakanı Batmunkh Battsetseg ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

1- Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta, İstanbulspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla tamamlanacak.
2- Spor Toto 1. Lig'de 26. hafta, Yılport Samsunspor-Beyçimento Bandırmaspor ve Eyüpspor-Altay maçlarıyla sona erecek.
(Samsun/İstanbul/20.00)
3- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde, 20. haftanın son maçında Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek.
(İzmir/19.00)
4- Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 16. hafta müsabakaları yapılacak.

–– Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– MEF Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER

–– 2023 Yılı Şubat Ayına Ait Dahilde İşleme İzin Belgelerinin (D1) Listesi