AYTO E-GÜNDEM 27.02.2023 27.02.2023

- Bugün saat 16.00’ da 1. Meslek Komitesi (Yapı Malzemeleri) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.30’ da Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

1- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin dış ticaret istatistikleri, şubat ayına ilişkin ekonomik güven endeksi, Aralık 2022 dönemine ilişkin katı yakıt istatistiklerini açıklayacak.

Borsa :     1000,00 TL

Dolar :     999,70 TL

Euro  :      999,10 TL

Altın  :      998,26 TL

DÜNYA DİPLOMASI
1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
- Bakan Çavuşoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adana ve Mersin'e dayanışma ziyaretinde bulunacak Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile ikili görüşme gerçekleştirecek.

1- A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 2. tur I Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Belçika ile karşılaşacak.
(Mons/22.30)
2- Fenerbahçe ile A Milli Takım'ın efsane isimlerinden eski futbolcu, teknik adam ve spor yazarı Ziya Şengül, ikindi vakti Levent Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'na defnedilecek.

–– Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

–– İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslam Dünyası ve Küresel İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik