AYTO E-GÜNDEM 20.02.2023 20.02.2023

- Bugün saat 16.00’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ailelere taziye ziyaretinde bulunacak, çadır alanını ziyaretinin ardından depremde zarar gören partisinin il başkanlığı binasında incelemelerde bulunacak.
(Diyarbakır/13.30-15.15)

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 2022'nin aralık ayı ve 4. çeyreğine ilişkin uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi ile şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıklayacak.

Borsa :    1000,00 TL

Dolar :    1000,10 TL

Euro  :     1000,20 TL

Altın  :     999,84 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenleyecek.
- Çavuşoğlu, AGİT Dönem Başkanı Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Bujar Osmani ve AGİT Genel Sekreteri Helga Schmid ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
(Ankara/09.30/14.30)

1- Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle eğitim-öğretime verilen aranın ardından deprem bölgesi dışındaki 71 ilde, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrenciler, ders başı yapacak.

–– İzmir Demokrasi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Uşak Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri