AYTO E-GÜNDEM 13.02.2023 13.02.2023

- Bugün saat 10.00’ da 7. Meslek Komitesi (Bilişim, İletişim, Kırtasiye ve Elektrikli Cihazlar) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kent merkezi ile Doğanşehir ilçesinde deprem bölgesinde incelemelerde bulunacak.

(Malatya/12.40/14.30)

1- TCMB, Aralık 2022'ye ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak.

2- Türkiye İstatistik Kurumu, Aralık 2022'ye ilişkin ciro ve perakende satış endekslerini duyuracak.

Borsa :    913,83 TL

Dolar :    999,80 TL

Euro  :    998,50 TL

Altın  :    996,09 TL