AYTO E-GÜNDEM 06.02.2023 06.02.2023

- Bugün saat 14.00’ te 16. Meslek Komitesi (Teknik Danışmanlık ve Müşavirlik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek.
3- İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Bakanlık Konferans Salonu'nda "Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" düzenleyecek.

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık İlaç ve Teknoloji Merkezi'nin açılış törenine katılacak.
2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bolu Dağı Tünel İşletme Şefliğinde basın açıklaması yapacak.
(Bolu/10.30)
3- Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını duyuracak.
4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ocak ayına ilişkin reel efektif döviz kurunu açıklayacak.

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   1000,30 TL

Euro  :    1000,60 TL

Altın  :    1007,09 TL

1- Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesi HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor, Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor ve Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor maçlarıyla tamamlanacak.
(İstanbul/17.00/20.00/Giresun/20.00)
2- Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasının son maçında Eyüpspor ile Bodrumspor, Eyüp Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

–– Beykoz Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri