AYTO E-GÜNDEM 23.01.2023 23.01.2023

- Bugün saat 10.00’ da Türkiye-AB İş Diyaloğu Projesi (TEBD) Kapanış Toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 14.00’ te YİKOB Toplantı Salonu’ nda düzenlenecek olan İl Koordinasyon Kurulu’ nun 2023 Yılı 1. Dönem Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih ERKUL katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek "Kadim Doğrular Işığında Yenilikçi Aile Politikaları Çalıştayı"na katılacak.
2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TEM Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı ile KOM Stratejik Araştırmalar Kurulu Toplantısı'na iştirak edecek.
(Antalya/09.30/10.30)
3- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gölbaşı Mogan Uygulama Oteli'nde düzenlenecek Akran Zorbalığını Önlemede Bütüncül Okul Yaklaşımı Çalıştayı'na katılacak.
4- AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Tuzla'daki bir otelde düzenlenecek "Türk Dünyası 2040 Vizyonu Türk Dünyası ile birlikte büyüyen Türkiye Çalıştayı"na iştirak edecek.
5- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İncirli'deki İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde "Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi" toplantısına katılacak.
6- TBMM'den
- Plan ve Bütçe Komisyonunda konut finansmanına ilişkin kanun teklifi görüşülecek.
(TBMM/11.00)

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, İçmesuyu ve Atıksu Yönetimi Çalıştayı'na iştirak edecek.
- TÜİK, geçen yılın 3. çeyreğine ilişkin hanehalkı yurt içi turizm ile ocak ayı tüketici güven endeksi verilerini açıklayacak.

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   998,90 TL

Euro  :   1004,30 TL

Altın  :   1000,50 TL

1- Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta, Arabam.com Konyaspor-MKE Ankaragücü ve HangiKredi Ümraniyespor-Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak.
(Konya/İstanbul/20.00)
2- Spor Toto 1. Lig'in 21. hafta mücadelesi Çaykur Rizespor-Altaş Denizlispor maçıyla sona erecek.
(Rize/20.00)
3- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftası Aliağa Petkimspor-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçıyla tamamlanacak.
(İzmir/19.00)
4- Basketbolda Bitci Erkekler ve Kadınlar Türkiye Kupası mücadelelerinin kura çekimleri Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek.
(İstanbul/13.00/15.00)
5- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 16. hafta mücadelesi Tokat Belediye Plevne-Altekma maçıyla sona erecek.
(Tokat/17.30)
6- Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 12. haftaya Yenimahalle Belediyespor-Görele Belediyespor maçıyla devam edilecek.
7- Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'a ana tablo maçlarıyla devam edilecek.
(Melbourne)

–– Bitlis Eren Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Üsküdar Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik