AYTO E-GÜNDEM 18.01.2023 18.01.2023

- Bugün saat 10.00’ da Aydın Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan Aydın Sanayi ve Teknoloji işbirliği Kurulu (SANTEK) 2022 yılı 2. Toplantısına Odamız Meclis Başkanı Coşkun CERİT katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 10.30’ da Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan 2023 Yılı İlkyardım Eğitim Ücretleri Tespit Komisyon toplantısına Odamız Meclis Üyesi Kanat Ay KARUL katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 13.30’ da YÖKAK Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kalite Kurulu Toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.

2- AK Parti ve İYİ Parti'nin TBMM grup toplantıları gerçekleştirilecek.

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kasım ayına ilişkin uluslararası yatırım pozisyonunu açıklayacak.

1- İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, ikinci gününde liderlerin konuşmaları ve oturumlarla devam edecek.

(Davos)

1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Çevrimiçi Medyada Nefret Söylemiyle Mücadele Paneli"ne katılacak.

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   1001,00 TL

Euro  :   999,30 TL

Altın  :   995,34 TL

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu mücadelesine VavaCars Fatih Karagümrük-Medipol Başakşehir, HangiKredi Ümraniyespor-Trabzonspor ve MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçlarıyla devam edilecek.

(İstanbul/14.30/20.30/Ankara/17.45)

2- Basketbol 7Days Avrupa Kupası'nın 11. haftasında B Grubu'nda Türk Telekom, Almanya'nın Veolia Towers Hamburg ekibini konuk edecek.

3- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin 10. haftasında A Grubu'nda Fenerbahçe Alagöz Holding, Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla deplasmanda karşılaşacak; B Grubu'nda ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Fransa'nın Basket Landes takımını konuk edecek.

(Atina/18.30/Mersin/19.00)

4- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında D Grubu'nda Fenerbahçe Opet, Almanya'nın Allianz MTV ekibini, E Grubu'nda Eczacıbaşı Dynavit ise Bulgaristan'dan Maritza takımını konuk edecek.

(İstanbul/17.30/20.00)

5- Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 11. haftası 3 maçla tamamlanacak.

6- Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'a ana tablo maçlarıyla devam edilecek.

(Melbourne)

​​​​​​​RESMİ GAZETE

CUMHURBAŞKANI KARARI

–– Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 1267 (1999), 1988 (2011) ve 1989 (2011) Sayılı Kararlarıyla Listelenen Kişi, Kuruluş veya Organizasyonların Tasarrufunda Bulunan Malvarlığının Dondurulması Hakkındaki 30/9/2013 Tarihli ve 2013/5428 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Eki (1) Sayılı Listede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 6717)