AYTO E-GÜNDEM 09.01.2023 09.01.2023

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı Arifiye Yerleşkesi BMC İşletmesi'nde Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'ne katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Sakarya/Ankara/12.00/15.00)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Antalya'da düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 13. Genel Kurulu'na katılacak.
(Antalya/10.00)
3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valiliğince Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen "En İyi Narkotik Polisi Anne" programına katılacak.
2- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, memur ve emekli maaş artışlarına ilişkin Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.
(TBMM/10.30)

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Altunizade-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı metro şantiyesini ziyaret edecek ve basın açıklaması yapacak.
2- TÜİK, finansal yatırım araçlarının Aralık 2022 dönemi reel getiri oranlarını açıklayacak.

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   1004,10 TL

Euro  :   1008,30 TL

Altın  :   1008,22 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Güney Afrika ziyareti kapsamında, Türkiye'nin Cape Town Başkonsolosluğu kançılaryasının açılışını gerçekleştirecek.
(Cape Town/14.00)

1- Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası, Medipol Başakşehir-Adana Demirspor, İstanbulspor-Gaziantep FK ve Corendon Alanyaspor-Trabzonspor maçlarıyla tamamlanacak.
(İstanbul/17.00/20.00/Antalya/20.00)
2- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 14. hafta mücadelesi, Galatasaray Nef-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçıyla sona erecek.
3- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 14. haftası, TÜRŞAD-Manas Enerji Hatay Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlanacak.
(Bitlis/13.00)

–– Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim ve Finansal Düzenleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik