AYTO E-GÜNDEM 02.01.2023 02.01.2023

- Bugün saat 17.30’ da Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, "Dijital Türkiye 2023 1. Toplantısı” na başkanlık edecek.

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda "Vefatının 61. Yılı Hatırasına Ahmet Tevfik İleri Anma Programı"na katılacak.

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Tarım Cebimde Uygulaması Tanıtım Toplantısı" na iştirak edecek.
2- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 2022 yılı dış ticaret rakamları toplantısına katılacak.

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   1003,50 TL

Euro  :    1002,00 TL

Altın  :   1000,94 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brezilyalı futbolcu Pele için düzenlenecek cenaze törenine iştirak edecek.
(Santos)

1- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftası Aliağa Petkimspor-Fenerbahçe Beko ve Frutti Extra Bursaspor-Beşiktaş Emlakjet maçlarıyla tamamlanacak.
(İzmir/18.00/Bursa/20.30)
2- Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde 13. hafta 2 maçla sona erecek.
3- Suudi Arabistan’da düzenlenen 2023 Dakar Rallisi'nin ikinci etap yarışları yapılacak.

–– Millî Eğitim Bakanlığı Denklik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

TEBLİĞ

–– Mal ve Hizmet Tedarikinde Geç Ödemelerde Uygulanacak Temerrüt Faiz Oranı ve Alacağın Tahsili Masrafları İçin Talep Edilebilecek Asgari Giderim Tutarı Hakkında Tebliğ