AYTO E-GÜNDEM 29.12.2022 29.12.2022

- Bugün saat 10.00’ da 8. Meslek Komitesi (Mobilya, Beyaz Eşya) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı"na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek.

(Ankara/14.00/16.00)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde, gazetecilerle Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya gelecek.

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Hak Sahibi Belirlenmesi Kura Çekimi ve Hamza Sülün Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni"ne katılacak.

2- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ATO Congresium'da, Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın işbirliğinde düzenlenecek "Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması Ödül Töreni"ne iştirak edecek.

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu 8. Toplantısına katılacak.

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı Terminal Binası'nda incelemede bulunarak basın açıklaması yapacak, İl Koordinasyon Toplantısı'na, Kasaba-Sütleğen Yolu Temel Atma Töreni'ne katılacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(Antalya/09.00-16.15)

3- TÜİK, aralık ayı ekonomik güven endeksi ile ekim ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak.

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özeti ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/14.00/14.30)

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   1000,10 TL

Euro  :   1004,10 TL

Altın  :   1002,55 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sheraton Oteli'nde yıl sonu basın bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, medya kuruluşlarının spor müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya gelecek; Esenler Mehmet Öcalan Spor Kompleksi'nin açılışına ve Bakanlığının düzenlediği Kültür Sanat Yarışmaları'nın gala programına katılacak.

(İstanbul/10.00/14.00/19.30)

2- Spor Toto Süper Lig'in 16. haftası, Demir Grup Sivasspor-Galatasaray, Bitexen Giresunspor-Gaziantep FK, Beşiktaş-Adana Demirspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Sivas/17.00/Giresun/17.00/İstanbul/20.00)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla karşılaşacak.

(Tel Aviv/22.05)

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ

–– Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 116)

CUMHURBAŞKANI KARARLARI