Dijital Dönüşüm Yolculuğu Eğitimi 28.12.2022

Sayın Üyemiz,

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2021 yılından bu yana bölgedeki işletmelerin ve kurumların dijitalleşme altyapısını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalardan biri de dijitalleşen dünyada bölgesel rekabet gücümüzü artırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim ve organizasyon faaliyetleri düzenlemektir.

Bu kapsamda 3 Ocak 2023 Salı Günü  "Dijital Dönüşüm Yolculuğu" başlıklı eğitim Aydın Ticaret Odası Eğitim Salonunda gerçekleştirilecek olup katılım sağlayan işletmeler için Dijital Dönüşüm süreçlerinin ve yatırımlarının planlanmasına katkı sağlaması hedeflenmektedir.

Daha önceki iş tecrübelerinde bu süreçleri farklı ölçekte yönetmiş ve yürütmüş eğitimciler tarafından, etkinliğin İlk oturumda konuya ilişkin çeşitli kavramların anlatılarak iyi uygulama örneklerinin sunulması, ikinci oturumda ise firmalara özel yol haritası çalışmalarının yapılması planlanmaktadır. Etkinliğe Aydın iş dünyasının tüm temsilcileri davetli olmakla birlikte, dijitalleşme farkındalığının artırılması ve konuya ilişkin gerekli adımların atılarak karar süreçlerinin hızlandırılması amaçlandığından firma ortağı ve/veya üst düzey yönetici düzeyinde özellikle katılım gösterilmesi önem arz etmektedir.

Etkinlik  programı ekte yer almaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Etkinlik organizasyonu ile ilgili kesin katılımcı sayısının belirlenmesi gerektiğinden katılım durumunuzu netleştirerek en geç 2 Ocak 2023 saat 11:00'e kadar aşağıda yer alan linkteki katılım formunu doldurulmasını rica ederiz.

Katılım Başvuru Linki: https://forms.gle/EwzXQCndiej5uzJEA

Bilgi için