AYTO E-GÜNDEM 19.12.2022 19.12.2022

- Bugün saat 15.00’ te TOBB Aydın Genç girişimciler Kurulu Başkanı Hilmi DURUOĞLU ve Üyeleri TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 16.00’ da Adnan Menderes Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Günver GÜNEŞ TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman İstanbul Hotel'de düzenlenen Kadın Emeği Zirvesi'ne katılacak.

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bulgaristan Meclis Başkanı Vejdi Raşidov ile görüşecek, Şentop ve Raşidov daha sonra ortak basın açıklaması yapacak.
(TBMM/11.00/12.00)
2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Kent Konseyleri Masası tarafından düzenlenecek Kent Konseyleri Çalıştayı'nda yer alacak.
(Anar/10.00)

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kadın Emeği Zirvesi ile SEDDK Kuruluş Yıldönümü Programı'na katılacak.
(İstanbul/13.30/19.00)
2- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'ni ziyaret edecek.
(Zonguldak/15.00)
3- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mobilya ve Metal Boyama Ortak Kullanım Tesisi (MOBİBOYA) ve toplu açılış töreni ile NG Kütahya Seramik Mağaza Açılışı ve Yeni Fabrika Yatırımı İmza Töreni'ne iştirak edecek, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.
(Kayseri/10.00-16.30)
4- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Merzifon Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın açılışına, Laçin Kırkdilim Tüneli Işık Görme Töreni'ne katılacak, çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek.
(Amasya/10.00/Çorum/11.30-17.00)
5- TCMB, ekim ayına ilişkin uluslararası yatırım pozisyonunu açıklayacak.
6- Türkiye İstatistik Kurumu, 2021 yılına ilişkin "nüfus ve konut sayımı" verilerini duyuracak.

Euro  :   1001,60 TL

Altın  :   1000,42 TL

1- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından kabul edilecek.
- Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ünal Üstel ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili Tahir Bodaqov ile ortak basın toplantısı düzenleyecek Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret edecek, Kapalı Maraş'ta temaslarda bulunacak.
(Lefkoşa/Gazimağusa)

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beykoz'da sporcularla kahvaltı yapacak, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığını, Pendik Belediyesini ve AK Parti Pendik İlçe Başkanlığını ziyaret edecek.
(İstanbul/09.30-12.00)
2- Spor Toto 1. Lig'de 18'inci hafta, Adanaspor-Altaş Denizlispor maçıyla tamamlanacak.
(Adana/20.00)
3- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 11. haftasında Sarıyer Belediyespor-Kuzeyboru maçı yapılacak.
4- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 12. hafta, Spor Toto-Nilüfer Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

–– Adıyaman Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfı Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

–– İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– İstanbul Okan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik