AYTO E-GÜNDEM 23.11.2022 23.11.2022

- Bugün saat 15.00’ te Aydın KOSGEB İl Müdürü, Aydın Defterdarı, Aydın Vergi Dairesi Başkanı, GEKA Kalkınma Ajans Koordinatörü, Aydın Sosyal Yardımlaşma İl Müdürü TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 16.30’ da 9. Meslek Komitesi (İnşaat) toplantısı yapılacaktır.

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kağıthane ilçesi Yahya Kemal Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen konutların kura çekimi törenine katılacak.

2- TBMM'den

- AK Parti ve İYİ Parti'nin Meclis grup toplantıları gerçekleştirilecek.

- Genel Kurulda, Polis Yüksek Öğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2023 yılı bütçesi ele alınacak.

(TBMM/11.45/10.30/14.00/10.00)

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Darphane'nin 555. yıl etkinliğine katılacak.

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kasım ayına ilişkin finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksi rakamlarını açıklayacak.

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyuracak.

Euro  :  1002,50 TL

Altın  :  996,95 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilkent Üniversitesinde "Girişimci ve İnsani Türk Dış Politikası" konulu konferansa katılacak.

2- Kazakistan’ın başkenti Astana’da Suriye konulu 19. Astana Görüşmeleri'nin genel oturumu yapılacak ve sonuç bildirisi okunacak.

(Astana)

1- 2022 FIFA Dünya Kupası'na Katar'da F Grubu’nda Fas-Hırvatistan, Belçika-Kanada ve E Grubu’nda Almanya-Japonya, İspanya-Kosta Rika maçlarıyla devam edilecek.

(Al Khor/13.00/Ar Rayyan/22.00/Ar Rayyan/16.00/Doha/19.00)

2- Basketbol ULEB Avrupa Kupası B Grubu'nun 5. haftasında Türk Telekom, İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımını konuk edecek.

3- Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 4. haftasında Galatasaray Nef, İsrail'in Hapoel Atsmon Holon takımıyla karşılaşacak.

4- Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası B Grubu'nun 5. haftasında Gaziantep Basketbol, deplasmanda Belçika'nın Telenet Giants Antwerp ekibiyle karşı karşıya gelecek.

(Antwerp/22.00)

5- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi’nin 7. hafta mücadelesi başlayacak; Fenerbahçe Opet-Aydın Büyükşehir Belediyespor, Türk Hava Yolları-Bolu Belediyespor, Eczacıbaşı Dynavit-Galatasaray HDI Sigorta, Sigorta Shop-Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ve İlbank-Kuzeyboru maçları yapılacak.

(İstanbul/13.00/16.00/17.00/Ankara/15.00/18.00)

6- TFF 3. Lig gruplarında 13. hafta karşılaşmaları oynanacak.

–– Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği

TEBLİĞ

–– İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ (No: 2022/35)