AYTO E-GÜNDEM 07.11.2022 07.11.2022

- Bugün saat 16.30' da  Ak Parti İl Başkanı Ömer ÖZMEN TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN'i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.
1- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ticaret Bakanlığının bütçesi görüşülecek.
(TBMM/11.00)
1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Uluslararası Turunçgil Kongresi'ne katılacak.
(Mersin/09.00)
2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, A Haber Kanalı tarafından düzenlenen 21. Yüzyıl Belediyeciliği Yerel Yönetimler Zirvesi'ne iştirak edecek.

Euro  :  1002,00 TL

Altın  :  997,09 TL

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İngiltere'de Dünya Turizm Fuarı'na (World Travel Market 2022) katılacak, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Bulgaristan Turizm Bakanı İlin Dimitrov'la ayrı ayrı görüşecek.
(Londra)
1- Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Adalet Bakanlığı Yozgat Personel Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Bireysel Başvurularda İnceleme Usulleri" konulu panele katılacak.
(Yozgat/14.00)
1- Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor ve Atakaş Hatayspor-Medipol Başakşehir maçlarıyla tamamlanacak.
(İstanbul/20.00/Hatay/20.00)
2- UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde eleme turu play-off kuraları İsviçre'de çekilecek. Trabzonspor'un Konferans Ligi'ndeki rakibi belli olacak.
(Nyon/13.00/14.00/15.00)
3- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftası Çankaya Üniversitesi-Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlanacak.
4- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 7. haftasına tek maçla devam edilecek.

–– Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Bitlis Eren Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Karabük Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Zorunlu Arapça Hazırlık Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik