AYTO E-GÜNDEM 03.11.2022 03.11.2022

- Bugün saat 14.30’ da Efeler eski Belediye Başkanı Mesut ÖZAKCAN ve Odamız Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Halis GÜNDAY TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 15.00’ te Ak Parti MKYK Üyesi Seda SARIBAŞ TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 16.00’ da Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati GÜR ve Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 16.30’ da Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Duygu EREN DAĞLAR TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 17.00’ de Aydın İl Göç İdaresi Müdürü Soner KOÇ TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 6. Denizcilik ve Deniz Hukuku Uluslararası Kongresi'ne katılacak.

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Swissotel Büyük Efes'te "Üretim Sürecine Katılım Projesi"nin tanıtım toplantısına iştirak edecek.

(İzmir/10.30)

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Başkanlık yerleşkesinde "Diyanet İşleri Başkanlığı ile Deprem Anı, Tahliye ve Toplanma Alanı Uygulaması"na katılacak.

3- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti iktidarının 20. yıl dönümünde "21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar" Forumu ve gündemdeki önemli gelişmeler üzerine basın toplantısı düzenleyecek.

4- TBMM'den

- Genel Kurulda Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK, ÖSYM ve üniversitelerin 2023 yılı bütçeleri ele alınacak.

(14.00/10.00)

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kayseri Tramvay Projesi Üretim Tesisi'ni ziyaret ederek ilk Tramvay Aracı Teslim Töreni'ne katılacak.

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak.

Euro  :  1003,60 TL

Altın  :  1001,66 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) Tarım Bakanları Toplantısı'na katılacak.

(Paris)

1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen "Bir Millet Bir Zafer Karabağ Zaferi’nin 2. Yıl Dönümü Programı"na iştirak edecek.

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Swandor Topkapı Palace'da düzenlenecek "FVW Travel Talk Kongresi" açılış programına katılacak.

(Antalya/09.00)

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Artvin Çoruh Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılacak; Valilik, esnaf, AK Parti İl Başkanlığı ve Artvin Gençlik Merkezi ziyaretlerinde bulunduktan sonra Trabzon'a geçip, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Trabzonspor-Ferencvaros maçını izleyecek.

(Artvin/12.00/13.30/14.00/15.00/15.30/Trabzon/20.45)

2- UEFA Avrupa Ligi gruplarında 6. ve son hafta maçları yapılacak; H Grubu'nda Trabzonspor, Macaristan'ın Ferencvaros ekibini konuk edecek, B Grubu'nda Fenerbahçe, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Polonya'da karşı karşıya gelecek.

(Trabzon/20.45/Krakow/23.00)

3- UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında 6. ve son hafta maçları yapılacak; A Grubu'nda Medipol Başakşehir, İskoçya'nın Hearts takımını konuk edecek, G Grubu'nda Demir Grup Sivasspor, deplasmanda Çekya'nın Slavia Prag takımıyla karşılaşacak.

(İstanbul/18.30/Prag/20.45)

4- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Almanya'nın Bayern Münih takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Münih/22.30)

5- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın ikinci haftasında B Grubu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, Bulgaristan'ın Beroe takımını konuk edecek, C Grubu'nda Galatasaray Çağdaş Faktoring, Polonya'nın InvestinTheWest Enea Gorzow, E Grubu'nda Bursa Uludağ Basketbol, İsrail'in Elitzur Holon takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Hatay/18.00/Gorzow Wielkopolski/20.00/Holon/20.00)

6- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 6. haftası 2 maçla tamamlanacak.

–– Ankara Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUYAM) Yönetmeliği

–– İzmir Bakırçay Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞ