AYTO E-GÜNDEM 24.10.2022 24.10.2022

- Bugün saat 14.00’ te Efeler Belediye Başkanı M. Fatih ATAY Odamızı ziyaret edecektir.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısına başkanlık edecek.

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Diplomatik ilişkilerin 30. yıl dönümünde Türkiye-Hırvatistan iş birliğinin önemi" konulu konferansa katılacak, Recep Tayyip Erdoğan İslam Kültür Merkezi'ni ziyaret edecek, Hilye-i Şerif Sergisi açılışını gerçekleştirecek.
- Şentop, İsveç Parlamento Başkanı Andreas Norlen ve Finlandiya Parlamentosu I. Başkanvekili Anitte Rinne ile Ukrayna Parlamento Başkanı Ruslan Stefanchuk ile görüşecek.
(Zagreb)
2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Yenimahalle Dede Korkut İlkokulu açılış törenine katılacak.
2- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.
(TBMM/11.00)

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül törenine katılacak.
2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı'nda incelemelerde bulunacak ve basın açıklaması yapacak.
3- TCMB, ekim ayına ilişkin finansal hizmetler istatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksi'ni açıklayacak.

Euro  :  1000,00 TL

Altın  :  1000,71 TL

1- Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Bitexen Giresunspor-MKE Ankaragücü ve Atakaş Hatayspor-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak.
(Giresun/Hatay/20.00)
2- Spor Toto 1. Lig'de 10. hafta mücadelesi Adanaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasıyla sona erecek.
(Adana/20.00)
3- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 5. haftası Beşiktaş Yurtbay Seramik-Hatay Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

–– Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Bitlis Eren Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Harran Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği