AYTO E-GÜNDEM 22.09.2022 22.09.2022

- Bugün saat 09.00’ da Odamız Hizmet Binası 2. Katında AYMES Sınav Salonu’ nda Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) sınavı yapılacaktır.

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pervari Yolu Temel Atma Töreni'ne katılacak, Beğendik (Botan) Köprüsü'nde inceleme yaparak canlı yayınlara iştirak edecek, çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek, sivil toplum kuruluşları ve gençlerle buluşacak.

(Siirt/11.00-20.00)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, faiz kararını açıklayacak.

- TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini yayımlayacak.

(Ankara/14.00/14.30)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayı tüketici güven endeksi verilerini açıklayacak.

Dolar :   1001,50 TL

Euro  :   1003,10 TL

Altın  :   990,71 TL

1- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye-Azerbaycan Sağlık İş Forumu'na katılacak, Azerbaycan Sağlık Bakanı Teymur Musayev ile görüşecek, şehitlikleri ziyaret edecek.

(Bakü)

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, YHT Ankara Gar Sergi Salonu'nda "Kadrajımda Ayet Var" fotoğraf sergisi açılış programına katılacak.

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4. Dünya Göçebe Oyunları'nın tanıtım toplantısına katılacak, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg ile oynayacağı maçı izleyecek.

(İstanbul/11.00/21.45)

2- UEFA Uluslar Ligi'nde 5. hafta maçları başlayacak. A Milli Futbol Takımı, C Ligi 1. Grup'taki 5'inci maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Lüksemburg'u konuk edecek.

3- Voleybolda Bosna Hersek'te düzenlenen Kadınlar Balkan Kupası'nda mücadele eden PTT Spor, ikinci maçında Romanya'nın CS Dinamo Bükreş takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Banja Luka/21.00)

4- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 2. haftası Spor Toto-Köyceğiz Belediyespor mücadelesiyle sona erecek.

5- Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.

YÖNETMELİK

–– Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞ

–– Ulusal Meslek Standartlarına Dair Tebliğ (Tebliğ No: 2014/3)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2022/21)