AYTO E-GÜNDEM 09.09.2022 09.09.2022

- Bugün saat 16.00’ da 10. Meslek Komitesi (İnşaatı Destekleyici Faaliyetler) toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 99. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek, CHP Genel Merkezi'nde Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek. Kılıçdaroğlu, Alsancak Limanı'nda İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek fener alayını, Gündoğdu Meydanı'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Performans Gösterisi'ni ve Tarkan konserini izleyecek.
(Ankara/İzmir/09.30-22.00)

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağaçlı Melendiz Otel'de "Yüz Yüze Gönül Gönüle Açılış Programı" kapsamında basın toplantısı düzenleyecek. Esnaf ziyareti gerçekleştirecek Kurum, Hamidiye Mahallesi kentsel dönüşüm alanını inceleyecek, Kent Meydanı'nda Toplu Açılış Töreni'ne katılacak.
(Aksaray/10.00-15.00)

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Nevşehir ve Ürgüp belediyeleri ile Valiliği ziyaret edecek, Ürgüp Bağ Bozumu Festivali'ne iştirak edecek.
(Nevşehir/12.00-18.00)
2- Ticaret Bakanı Mehmet Muş; Türkiye, Gürcistan ve Avrupa Birliği arasında Çapraz Kümülasyon: Ticaret ve Yatırım Fırsatları Etkinliği'ne katılacak.
(Tiflis/10.00)
3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, partisinin teşkilat istişare toplantısına katılacak, Sarıgazi Demokrasi Caddesi'ndeki AK Nokta ile bölgedeki esnafları, Samandıra'daki AK Nokta'yı ve Trabzonlular Derneğini ziyaret edecek, STK ve gençlik buluşmalarına iştirak edecek.
(İstanbul/10.00-22.00)

Euro  :   1007,90 TL

Altın  :   1007,59 TL

1- İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümünün ardından gelişmeler takip ediliyor.
(Londra)
2- Pakistan'da muson yağmurlarının yol açtığı sel felaketlerine ilişkin gelişmeler izleniyor.
(Ketta)

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Başkanlık'taki Kütüphane Konferans Salonu'nda "Hediyem Kitap Olsun" tanıtım toplantısına katılacak.

1- Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesi Corendon Alanyaspor-MKE Ankaragücü maçıyla başlayacak.
(Antalya/20.00)
2- Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasının ilk maçında Boluspor, Göztepe'yi konuk edecek.
(Bolu/20.00)
3- Hentbol Erkekler Süper Kupa Finali'nde, 2021-2022 Sezonu Erkekler Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş Yurtbay Seramik ile HDI Sigorta Türkiye Kupası Şampiyonu Beykoz Belediyespor, THF Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.
4- Hentbol EHF Erkekler Avrupa Kupası 1. Tur ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Çekya'nın Robe Zubri takımıyla karşılaşacak.
(Zubri/19.00)
5- ABD Açık Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları sürüyor.
(New York)

–– Yükseköğrenim Özel Barınma Hizmetleri Yönetmeliği

–– İzmir Bakırçay Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

TEBLİĞLER