AYTO E-GÜNDEM 03.08.2022 03.08.2022

- Bugün Odamız Hizmet Binası’nda, Odamızın sahip olduğu Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerinin TSE Dış Tetkikleri gerçekleştirilecektir.

-Bugün saat 19:00’da TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Odamız Üyesi NoeCoffeeandMore firmasının açılışına katılım sağlayacaktır.

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Aydıncık Köy Yaşam Merkezi'nin açılışına katılacak.

2- CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığındaki Yerel Yönetimler Heyeti, partinin İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek.

(Tunceli/12.30)

3- İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, bakanlıkta "Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" yapacak.

EKONOMİ

1- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, temmuz ayı dış ticaret rakamlarını basın toplantısıyla açıklayacak.

(Konya/15.30)

2- TÜİK temmuz ayı enflasyon rakamlarını kamuoyuyla paylaşacak.

Euro  :  1000,00 TL

Altın  :  1004,00 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-ASEAN Dördüncü Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısında açılış konuşması yapacak.

(Punom Pen)

1- Ukrayna'dan Lübnan'a gitmek üzere yola çıkan ve İstanbul Boğazı Karadeniz girişinde demirleyen Sierra Leone bayraklı, 27 bin ton mısır yüklü ''Razoni'' adlı gemide, Müşterek Koordinasyon Merkezinde görevli Rusya-Ukrayna-Türkiye-BM temsilcilerinden oluşan heyet tarafından denetleme yapılacak.

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde bir araya gelecek.

2- UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunun ilk maçında perşembe günü Çekya'nın Slovacko takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde tamamlayacak; teknik direktör Jorge Jesus ve takımdan bir futbolcu maça ilişkin tesislerde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.

- Çekya temsilcisi Slovacko'nun teknik direktörü Martin Svedik ve takımdan bir futbolcu, Fenerbahçe maçına ilişkin düzenlenecek basın toplantısına soruları cevaplayacak ve takım son çalışmasını Ülker Stadı'nda yapacak.

(İstanbul/10.45/14.00/18.30/19.00)

3- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3. eleme turunda deplasmanda perşembe günü İzlanda'nın Breidablik takımıyla ilk maçta karşılaşacak Medipol Başakşehir'de teknik sorumlu Erdinç Sözer ve takımdan bir futbolcu, Kopavogsvöllür Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak, takım son çalışmasını da statta tamamlayacak.

(Kopavogur/21.00/21.45)

4- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3. eleme turunda deplasmanda perşembe günü Lihtenştayn'ın Vaduz takımıyla karşılaşacak Arabam.com Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut ve takımdan bir futbolcu, Rheinpark Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak. Takım son çalışmasını da karşılaşmanın oynanacağı statta yapacak.

(Vaduz)

5- FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye son 16 turunda Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Büyük Britanya ile karşılaşacak.

(İzmir/20.30)

ATAMA KARARI

–– Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atama Hakkında Karar (Karar: 2022/344)

YÖNETMELİK