AYTO E-GÜNDEM 01.08.2022 01.08.2022

- Bugün saat 16.00’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.30’ da 16. Meslek Komitesi (Teknik Danışmanlık ve Müşavirlik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacaktır.

1- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AA Editör Masası'na konuk olacak.
1- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükkarıştıran beldesi, Pınarhisar ilçesi ve il merkezinde esnafı ziyaret edecek.
(Kırklareli/11.30-15.30)
2- TBMM Genel Kurulu, CHP'nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddet konusundaki olağanüstü toplantı çağrısı üzerine toplanacak.
(TBMM/15.00)
1- Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Valiliği ziyaret edecek, 15 Temmuz Sonrası Savunma Sanayiindeki Gelişmeler Çalıştayı açılışına katılacak, Samsun Teknopark'ı ziyareti sonrasında ildeki sanayi firmalarında incelemelerde bulunacak.
(Samsun/09.00-15.00)
2- TÜİK, 2021 yılı yükseköğretim istihdam göstergelerini açıklayacak.

Euro  :  1002,90 TL

Altın  :  997,93 TL

1- FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Almanya ile karşılaşacak.
(İzmir/20.30)

–– Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Botanik Bahçesi ve Herbaryum Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kazdağı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik