AYTO E-GÜNDEM 01.07.2022 01.07.2022

- Bugün saat 10.00’ da AYTO Akademi Eğitim Salonu’nda “Hedef Pazar Analizi Ve Ticari İstihbarat Teslim Ve Ödeme Şekilleri” eğitimi gerçekleştirilecektir.

- Bugün saat 14.30’ da YİKOB Toplantı Salonu’ nda düzenlenecek olan İl Koordinasyon Kurulu’ nun 2022 Yılı 3. Dönem Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih ERKUL katılım sağlayacaktır.

1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kütahya Adalet Sarayı ile Nesrin Güral Anaokulu temel atma törenlerine katılacak, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.
(Kütahya/11.00-16.30)

2- TBMM Genel Kurulunda, e-ticarete yönelik kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek, ek gösterge ile öğrenci affı düzenlemesini de içeren ekonomiye ilişkin "torba" kanun teklifi görüşülecek.
(TBMM/14.00)

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Halkbank Üreten Kadınlar Buluşması ile Diyarbakır İş Dünyası Buluşması programlarına katılacak, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.
(Diyarbakır/11.20-16.00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Yıldız Holding Tarımın Kadın Yıldızları Programı'na katılacak, Düzce'de selde zarar gören köprü bölgesini ve tarım alanlarını inceleyecek, afet bölgesini havadan gözlemleyecek.
(İstanbul/10.00/Düzce/16.00-18.00)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2. Denizcilik Zirvesi'ne katılacak.

4- TÜİK, 2021 yılı devlet destekli tarım sigortaları istatistiklerini açıklayacak.

Euro  :  997,10 TL

Altın  :  996,83 TL

KÜLTÜR SANAT
1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tersane İstanbul'da 2. Türkiye Denizcilik Zirvesi'ne, daha sonra Atlas 1948 Sineması'nda "2. On5Sıfır7 Film Haftası"nın açılışına katılacak.
(İstanbul/11.00/19.00)

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığının bu yıl uygulamaya koyduğu "Genç Ne Sever" platformu tarafından organize edilen tanıtım programına katılacak.

2- Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda çeşitli branşlarda müsabakalara devam edilecek.
(Oran)

3- 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri minik boyların mücadelesiyle başlayacak; yağlı güreşlerin resmi açılış töreni Sarayiçi Er Meydanı'nda gerçekleştirilecek.
(Edirne/10.00)

4- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da ana tablo mücadelesine devam edilecek.
(Londra)

5- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürecek.

6- Hentbolda Kastamonu Belediyespor'un mücadele edeceği EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde 2022-2023 sezonu grup ve fikstür kura çekimi Avusturya'da yapılacak.
(Viyana/12.00)

–– Asgari Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Antrenör Eğitimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Fatih Projesi Kapsamında Yapılacak Mal ve Hizmet Alımları ile Yapım İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik