AYTO E-GÜNDEM 30.05.2022 30.05.2022

- Bugün saat 09:00’da Odamız Hizmet Binasında Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Sınavı düzenlenecektir.

- Bugün saat 10.00’ da Odamız Meslek Komitesine bağlı sigortacı üyelerimiz tarafından Sigorta Haftası kapsamında Hükümet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenlenecektir.

- Bugün saat 13:30’ da TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN ve Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali KÜNKCÜ’ yü makamında ziyaret edeceklerdir.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştayın 160. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılacak, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/14.00/17.00)

2- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Milli Eğitim Bakanlığı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu arasında "Medya Okuryazarlığı İş Birliği Protokolü" İmza Töreni'ne katılacak.

2- TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda, Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.

(TBMM/13.30)

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Bankalar Birliği 65. Olağan Genel Kurul Programına katılacak.

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 61. Olağan Genel Kuruluna katılacak.

3- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Sayıştayın 160. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na iştirak edecek.

Euro  :  1014,20 TL

Altın  :  1015,46 TL

1- AB Liderler Zirvesi'nin ilk gün oturumları yapılacak.

(Brüksel)

1- YÖK Başkanı Erol Özvar, Yükseköğretimde Büyük Veri Projesi'nin açılış toplantısına iştirak edecek.

2- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 9. Yurt Dışı Din Hizmetleri Konferansı'nın açılışına katılacak.

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CSO Ada Ana Salon'da, İspanyol sanatçı Buika'nın konserini izleyecek.

1- A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 4 Haziran'da İstanbul'da Faroe Adaları ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürecek.

2- ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final serisinde Darüşşafaka ile Fenerbahçe Beko, dördüncü maçta karşı karşıya gelecek.

3- Teniste 2022'nin ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) ana tablo maçlarına devam edilecek.

(Paris)

–– Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Rödövans ve Ruhsat Devri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği

–– İstinye Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği

–– Kastamonu Üniversitesi Yaz Okulu Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik