AYTO E-GÜNDEM 06.05.2022 06.05.2022

- Bugün saat 16.00 ‘da 5. Meslek Komitesi (Yağlı Tohumlar, Sebze Meyve) toplantısı yapılacaktır.

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çatalca'da Belediyeyi, esnafı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlığını ziyaret edecek.

(İstanbul/12.00-17.30)

2- TCMB, nisan ayına ilişkin, reel efektif döviz kurunu açıklayacak.

3- Türkiye İstatistik Kurumu, 2021 yılına ilişkin çiğ süt ve kırmızı et üretim istatistikleri ile gelir ve yaşam koşulları araştırmasını açıklayacak.

Euro  :  998,10 TL

Altın  :  1000,30 TL

1- Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

1- Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta mücadelesi Atakaş Hatayspor-Trabzonspor, Gaziantep FK-Yukatel Kayserispor maçlarıyla başlayacak.

(Hatay/Gaziantep/20.00)

2- ING Basketbol Süper Ligi'nde 30'uncu ve normal sezonun son hafta mücadelesi başlayacak; HDI Sigorta Afyon Belediyespor-TOFAŞ, Aliağa Petkimspor-Beşiktaş Icrypex, Anadolu Efes-Semt77 Yalovaspor ve Bahçeşehir Koleji-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçları yapılacak.

(Afyonkarahisar/17.00/İzmir/19.30/İstanbul/19.30/19.30)

3- Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final turunda Nesibe Aydın ile Fenerbahçe Safiport, üçüncü maçta karşı karşıya gelecek.

4- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin play-off final etabında VakıfBank ile Fenerbahçe Opet üçüncü maçta karşılaşacak.

5- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenleyeceği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunacak.

–– Elektrik Dağıtım Şirketleri Denetim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Türk Silahlı Kuvvetlerinde İlk Nasıp İstihkakına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Sabancı Üniversitesi Ana Yönetmeliği

ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARI