AYTO E-GÜNDEM 28.04.2022 28.04.2022

- Bugün saat 16.00’ da 15. Meslek Komitesi (Madencilik, Kimyasal, Metal Sanayi Makine) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Valiliği ziyaret edecek, basın açıklaması yapacak, iftara katılacak.

(Gaziantep/16.30/19.23)

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, bakanlığa bağlı kuruluşları ziyaret edecek, Merkez Huzurevinde iftara katılacak.

(Kırşehir/15.50-19.20)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Köyceğiz bisiklet yolunda, Marmaris, Osmaniye Mahallesi yangın konutlarında, İçmeler Körfezi'nde incelemelerde bulunacak, Ula Belediyesini ziyaret edecek, belediye başkanları ile toplantıya, iftara ve gençlik buluşmasına katılacak.

(Muğla/14.30-21.30)

3- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Valiliği ziyaret edecek, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katılacak, Belediyeyi ziyaret edecek.

(Kırıkkale/17.00/17.15/18.30)

4- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muratpaşa ve Kepez esnafını ziyaret edecek, iftara katılacak.

(Antalya/12.15/13.45/19.50)

5- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Valiliği ziyaret edecek ve İstişare Toplantısı'na katılacak, Belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, iftar programına katılacak, Gençlik Buluşması'na iştirak edecek.

(Çankırı/16.30-21.00)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Merzifon Meray Kavşağı'nda incelemede bulunacak, AK Parti Merzifon teşkilatını, Valiliği, AK Parti ve MHP İl başkanlıklarını ve esnafı ziyaret edecek, iftar programına katılarak Şehzadeler Gezi Yolu'nda yürüyüş yapacak.

(Amasya/14.30-20.30)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, bu yılın ikinci enflasyon raporunun tanıtımı amacıyla Merkez Bankası İdare Merkezi'nde bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

4- TÜİK, nisan ayı ekonomik güven endeksi ile şubat ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak.

Euro  :  1000,10 TL

Altın  :  997,01 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Panama Dışişleri Bakanı Erika Mouynes ile görüşecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Panama)

2- Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Galataport'a demirleyen Costa Kruvaziyer gemisini ziyaret edecek.

1- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin play-off çeyrek final dördüncü maçında Anadolu Efes, İtalya'nın AX Armani Exchange Milan takımını konuk edecek.

2- UEFA Avrupa Ligi'nin yarı final ilk maçlarında Leipzig ile Rangers ve West Ham United ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek.

(Leipzig/22.00/Londra/22.00)

3- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin yarı final ilk maçlarında Leicester City ile Roma ve Feyenoord ile Marsilya karşılaşacak.

(Leicester/Rotterdam/22.00)

4- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin final etabı ilk maçında Halkbank ile Ziraat Bankkart, 3'üncülük mücadelesinin ilk maçında ise Fenerbahçe HDI Sigorta ile Arkas Spor karşı karşıya gelecek.

(Ankara/20.30/ İstanbul/15.00)

–– 4749 Sayılı Kanun Kapsamında Dış Finansman Sağlanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Altınbaş Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Altınbaş Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik