AYTO E-GÜNDEM 22.03.2022 22.03.2022

- Bugün saat 15.00’ te Ziraat Bankası Muğla Bölge yöneticisi Uğur SALMAN ve Aydın Şube Müdürü Ferit BİÇEN TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 15.30’ da Özel Aydın İsabet Okulları yetkilileri TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün 15.30’ da 9. Meslek Komitesi (İnşaat) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da Kızılay Aydın Şube Yönetimi TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret edecektir.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Dünya Su Günü dolayısıyla düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Hollanda Krallığı Başbakanı Mark Rutte'yi resmi törenle karşılayacak, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Erdoğan, Rutte onuruna resmi akşam yemeği verecek.

(Ankara/14.00/16.30/16.45/17.45/18.30/19.15)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Nijer-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Daouda Mamadou Marthe ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

(TBMM/14.30)

3- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kızılcahamam Eliz Hotel'de "Yurt Dışı Bursiyerler Vizyon ve Farkındalık Eğitimleri" programına katılacak.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na iştirak edecek.
(TBMM/13.30)

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Üretim Sürecine Katılım Programı Tanıtım Toplantısı'nda yer alacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.
(Gaziantep/10.30-13.30)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beyoğlu Belediyesince 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nde düzenlenecek "Su ve Sürdürülebilirlik İlk Çağrı Programı"na iştirak edecek.

3- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, parti genel merkezinde düzenlenecek "ÜniAK Gençlik Zirvesi"ne katılacak.

4- TBMM'den
- MHP'nin Meclis grup toplantısı gerçekleştirilecek.

- Genel Kurulda Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.
(TBMM/10.45/15.00)

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Demiryol-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Uygulama ve Değerlendirme Toplantısı’na katılacak.
(Bolu/16.00)

2- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 4 ve 10 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek, 2 yıl vadeli kira sertifikasının doğrudan satışını gerçekleştirecek.
(Ankara)

Euro  :  998,30 TL

Altın  :  1000,32 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 48. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılarak konuşma yapacak.
(İslamabad)

2- Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Bulgaristan’da Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya gelecek.
(Sofya)

3- Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- Voleybol Kadınlar CEV Kupası Finali'nin rövanşında Eczacıbaşı Dynavit, Almanya'nın Allianz MTV Stuttgart takımıyla deplasmanda karşılaşacak.
(Stuttgart/21.00)

2- Voleybol Erkekler CEV Challenge Kupası Finali'nin rövanşında Halkbank, deplasmanda Fransa'nın Narbonne Volley takımıyla karşı karşıya gelecek.
(Narbonne/21.30)

3- 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin play-off yarı finalinde 24 Mart'ta deplasmanda Portekiz'le karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Portekiz'de hazırlıklarını sürdürecek.
(Porto)

4- Basketbolda Bitci Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi başlayacak ve Nesibe Aydın-Bursa Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe Safiport-Galatasaray maçları yapılacak.
(Mersin/16.30/19.30)

5- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında Anadolu Efes, İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek.

6- Basketbol ULEB Avrupa Kupası A Grubu'nun 16. haftasında Türk Telekom, İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımıyla karşılaşacak.

7- Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi J Grubu'nun 6. ve son haftasında deplasman mücadelelerinde TOFAŞ, İspanya'nın BAXI Manresa takımıyla, Darüşşafaka da İtalya'nın Nutribullet Treviso takımıyla karşı karşıya gelecek.
(Manresa/Treviso/22.30)

8- Galatasaray'da Nef Stadı'nın çatısına inşa edilen güneş enerji santralini devreye alma ve Guinness rekor takdim töreni düzenlenecek.

9- Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 28 Mart-3 Nisan'da düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası için Elmadağ Güreş Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Serbest Stil Erkek A Milli Takımı, gazetecilerle bir araya gelecek.

–– Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği

–– Elektrik Piyasası Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER