AYTO E-GÜNDEM 21.03.2022 21.03.2022

- Bugün saat 09.30’ da 8. Meslek Komitesi (Mobilya, Beyaz Eşya) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu’ nda yapılacak olan “Ege İhracat Buluşmaları Aydın” toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sertuğ Yakan katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı ile Limak Ortaokulu açılışına katılacak.

(Elazığ/10.00-14.30)

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İl Danışma Meclisi ve iş dünyası toplantılarına katılacak.

(Şanlıurfa/13.00/15.30)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK'ın düzenlediği Ufuk Avrupa Programı Açılış Etkinliği'ne çevirim içi olarak katılacak.

3- Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, DIMDEX 2022 Savunma Sanayii Fuarı'nın açılışına katılacak, fuara katılan firmaların standlarını ziyaret edecek, yabancı ülke delegasyonlarıyla ikili görüşmelerde bulunacak.

(Doha)

4- TÜİK, ocak ayı Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi ile şubat ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak.

5- Hazine ve Maliye Bakanlığı 4 ve 7 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek.

(Ankara)

Euro  :  1000,90 TL

Altın  :  1004,19 TL

1 - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiler Konferansı'nda hitap edecek.

(Abu Dabi)

2- Avrupa Birliği ülkelerinin dışişleri ve savunma bakanları toplanacak.

(Brüksel)

3- Suriye Anayasa Komitesinin 7'nci turu, BM Suriye Özel Temsilcisi Geir O. Pedersen'in himayesinde başlayacak.

(Cenevre)

4- Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

1- Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, ölümünün 49. yılında memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyündeki kabri başında anılacak.

(Sivas/10.00)

2- Yurt genelinde Nevruz Bayramı kutlamaları izleniyor.

3- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde 24 Mart Perşembe günü deplasmanda Portekiz'le karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, İstanbul'dan Porto'ya gidecek. Milli Takım ilk antrenmanını Sao Miguel Stadı'nda yapacak.

(İstanbul/11.25/Porto/20.00)

2- Spor Toto 1. Lig'in 29. haftası Adanaspor-Eyüpspor karşılaşmasıyla tamamlanacak.

(Adana/19.00)

3- ING Basketbol Süper Ligi'nde 24. hafta Büyükçekmece Basketbol-Frutti Extra Bursaspor maçıyla tamamlanacak.

4- Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftası Beşiktaş-Çankaya Üniversitesi maçıyla tamamlanacak.

5- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 24. haftası Sarıyer Belediyespor-Galatasaray HDI Sigorta maçıyla tamamlanacak.

6- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 19. haftası Eskişehir Ormanspor-Spor Toto maçıyla tamamlanacak.

(Eskişehir/16.00)

–– İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Enerji ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri