AYTO E-GÜNDEM 14.03.2022 14.03.2022

- Bugün saat 14.00’ te Odamız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda Aydın Efeler Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Isıtmalı Sera) Organize Sanayi Bölgesi Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilecektir.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin kümes hayvancılığı ile süt ve süt ürünleri üretimi istatistiklerini açıklayacak.

Euro  :  1004,00 TL

Altın  :  997,34 TL

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, BM Genel Merkezi'nde düzenlenecek Kadının Statüsü Komisyonunun 66. oturumunun resmi açılışına ve Bakanlar Düzeyinde Yuvarlak Masa Toplantısı'na katılacak.

(New York)

2- Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığın merkez binasında gerçekleştirilecek "O Günün Hikayesi" programına katılacak, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu ve Formula 2'de yarışacak milli sürücü Cem Bölükbaşı'nı kabul edecek.

(Ankara/10.30/15.00)

2- Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta, GZT Giresunspor-Gaziantep FK, pazar gününden ertelenen Medipol Başakşehir-Fraport TAV Antalyaspor ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak.

(Giresun/20.00/İstanbul/16.00/20.00)

3- Galatasaray Nef, FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu I Grubu'nun 2. haftasından ertelenen maçta Almanya'nın MHP Riesen ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

(Ludwigsburg/22.00)

4- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 23. haftası Galatasaray HDI Sigorta-Tokat Belediye Plevne maçıyla tamamlanacak.

–– Hacettepe Üniversitesi Gıda Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– Hacettepe Üniversitesi Psikometri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– Hacettepe Üniversitesi Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜMAUM) Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– İstanbul Üniversitesi Moleküler Onkoloji ve Hematopatoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik