AYTO E-GÜNDEM 18.02.2022 18.02.2022

- Bugün saat 10.00’ da video konferans yoluyla yapılacak olan TOBBUYUM – Odalar/Borsalar Genel Sekreterler Bilgilendirme Toplantısına Odamız Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 15.00’ te Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonu’ nda yapılacak olan Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurul Çalışmaları İş Birliği Protokolü Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih ERKUL katılım sağlayacaktır.

1- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, basın toplantısı düzenleyecek, valiliği ziyaret edecek, Mehmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu'nun açılışına iştirak edecek, Gençlerle Buluşma etkinliğine katılacak, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle istişare toplantısı yapacak.

(Gaziantep/10.30/12.00/13.30/15.00/17.30)

1- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sektör toplantısına katılacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(Denizli/10.00-16.00)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü, TÜHİS ve Türkiye Yol-İş Sendikası arasında gerçekleştirilecek İstişare Toplantısı'na katılacak.

(Ankara /10.30)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin konut satış istatistikleri ile şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksini açıklayacak.

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 4. çeyreğe ilişkin uluslararası yatırım pozisyonunu açıklayacak.

Euro  :  998,40 TL

Altın  :  993,31 TL

1- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde düzenlenen Savunma Politikası ve İnovasyon Forumu'nda konuşma yapacak.

(Münih)

2- AB-Afrika Birliği Zirvesi'nin ikinci gün oturumları gerçekleştirilecek.

(Brüksel)

3- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Allame Muhammed İkbal'in kabrini ziyaret edecek, "Mevlana Celaleddin Rumi ve Dr. Allame Muhammed İkbal Felsefesi Konferansı"na katılacak.

(Lahor)

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'na Çin'de biatlon, curling, serbest stil kayak ve sürat pateninde madalya mücadeleleriyle devam edilecek.

(Pekin)

2- Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası başlayacak; İttifak Holding Konyaspor-Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir maçları yapılacak.

(Konya/Rize/20.00)

3- Basketbol erkeklerde Bitci Türkiye Kupası Dörtlü Final mücadelesi başlayacak; yarı finalde Fenerbahçe Beko-Galatasaray Nef ve Anadolu Efes-Darüşşafaka maçları yapılacak.

(Bursa/18.00/21.00)

4- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nde 20. hafta Eczacıbaşı Dynavit-Aydın Büyükşehir Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 20. hafta Arkas Spor-Bursa Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla başlayacak.

(İstanbul/17.00/İzmir/20.00)

5- 2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 1. etap mücadelesi, Yedikuyular Kayak Merkezi'nde başlayacak.

(Kahramanmaraş)

ATAMA KARARI

–– Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atama Hakkında Karar (Karar: 2022/44)

–– İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik