AYTO E-GÜNDEM 26.01.2021 26.01.2022

- Bugün saat 16.30’ da 17. Meslek Komitesi (Hububat, Fırıncılık Ürünleri ve Muhtelif Tatlılar) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.30’ da Odamız Eğitim Salonunda eğitmen Tevfik BIYIKLI tarafından Odamız Personeline yönelik “Faaliyet Planı” hazırlama eğitimi verilecektir.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güven mektubu sunacak İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ile ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/15.00/15.45)

1- AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Ankara Sanayi Odası Ocak Ayı Meclis Toplantısı'na katılacak.

1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği koordinasyonunda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenecek "Göçmenler ve Medya Çalıştayı"nın açılış konuşmasını yapacak.

2- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Euro  :  1000,20 TL

Altın  :  998,82 TL

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mamak ilçesinde yapımı tamamlanan Altıağaç Karaağaç Yüzme Havuzu Açılışı’na katılacak.
(Ankara/13.00

2- Basketbol ULEB Avrupa Kupası A Grubu'ndaki 11. maçında Frutti Extra Bursaspor, İtalya'nın Umana Reyer takımını konuk edecek.
(Bursa/20.00)

3- Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. Tur L Grubu'ndaki 4. maçında Bahçeşehir Koleji, İngiliz ekip London Lions'a konuk olacak.
(Londra/22.30)

4- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda, Fenerbahçe Safiport, Polonya'nın Arka Gdynia takımını konuk edecek, Galatasaray deplasmanda Macaristan'ın Sopron Basket takımıyla karşılaşacak.
(İstanbul/19.00/Sopron/20.00)

5- Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasından ertelenen Hatayspor-Elazığ İl Özel İdare maçı yapılacak.
(Hatay/16.00)

6- Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 4. haftasında Fenerbahçe HDI Sigorta, İtalya'nın Trentino Itas takımını konuk edecek.

7- Voleybol Kadınlar CEV Kupası'nın çeyrek final rövanşında Eczacıbaşı Dynavit, Rusya'nın Uralochka-NMTK takımıyla karşılaşacak.

8- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 14. haftasından ertelenen PTT-Galatasaray HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 14. haftasından ertelenen Halkbank-Spor Toto maçları yapılacak.
(Ankara/18.00/15.00)

9- Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası B Grubu'nda mücadele iki maçla tamamlanacak; Erkekler Türkiye Kupası A, B, C ve D Gruplarında ikişer maç yapılacak.
(Sivas/Tokat/İstanbul/Ordu)

10- Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta teklerde çeyrek final müsabakaları tamamlanacak.
(Melbourne)

CUMHURBAŞKANI KARARI

–– Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 1267 (1999), 1988 (2011) ve 1989 (2011) Sayılı Kararlarıyla Listelenen Kişi, Kuruluş veya Organizasyonların Tasarrufunda Bulunan Malvarlığının Dondurulması Hakkındaki 30/9/2013 Tarihli ve 2013/5428 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Eki (1) Sayılı Listede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 5131)

–– Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik