AYTO E-GÜNDEM 17.01.2022 17.01.2022

- Bugün saat 16.00’ da TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN Aydın Baro Başkanı Av. Anıl YETİŞKİN’ i makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ tarafından Laç şehrinde depremzedeler için inşa edilen konutların teslim törenine katılacak.

- Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Erdoğan, anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına iştirak edecek.

- Ethem Bey Camisi'nin resmi açılış törenine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Meclisi'ne hitapta bulunacak.
(Laç/Tiran)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ATO Congresium'da düzenlenecek EXPO 2021 Hatay Tanıtım Toplantısı'na katılacak, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek.
(Ankara/11.00/14.00)

1- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, varlıklarını Türk lirasına dönüştüren kurumlara vergi istisnası getiren kanun teklifi görüşülecek.
(TBMM/14.00)

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restorasyonu tamamlanarak güçlendirilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılış törenine katılacak, Şile Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek, su ürünleri kooperatifine ziyaret gerçekleştirecek.
(İstanbul/10.30/11.00/11.30/12.00)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Kasım 2021'e ilişkin kısa vadeli dış borç istatistiklerini açıklayacak.

Euro  :  1003,20 TL

Altın  :  1000,79 TL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- Spor Toto 1. Lig'in 21. haftası Gençlerbirliği-Adanaspor maçıyla tamamlanacak.

2- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 15. haftasında VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk edecek.

3- Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta, ana tablo 1. tur maçları başlayacak.
(Melbourne)

CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

–– Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

YÖNETMELİK