AYTO E-GÜNDEM 10.01.2022 10.01.2022

- Bugün saat 14.00’ te Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı Toplantı Salonu’ nda düzenlenecek olan Aydın Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 2022 yılı I. Dönem toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı"na katılacak, partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/14.00/16.00)

2-CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 75. Yıl Huzurevi'nde düzenlenecek "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 2022 Yılı Yol Haritası" konulu toplantıya katılacak.

2- TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'ni görüşecek.

(TBMM/11.00)

1- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, muhtarlarla bir araya gelecek ve Kızılcaali köyündeki fenni arıcılık ile seracılık faaliyetlerini yerinde inceleyecek.

(İstanbul/11.30/14.15)

2- TÜİK, kasım ayına ilişkin işgücü istatistiklerini açıklayacak.

Euro  :  999,00 TL

Altın  :  996,69 TL

1- NATO-Ukrayna Komisyonu Toplantısı, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in başkanlığında ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın katılımıyla yapılacak.

(Brüksel)

2- Kazakistan'da yönetim karşıtı protestolar sonrası gelişmeler izleniyor.

(Nur Sultan)

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası Fenerbahçe-Adana Demirspor maçıyla tamamlanacak.

2- Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasının son maçında Altınordu ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya gelecek.

(İzmir/20.00)

–– Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü Hazırlık Sınıfı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Muş Alparslan Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kaba Yemde Çayır, Mera ve Yem Bitkileri Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği