AYTO E-GÜNDEM 29.09.2021 29.09.2021

- Bugün saat 14.00’te TOBB Birlik Merkezi’nde düzenlenecek olan TOBB Yönetim Kurulu toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 14.00’ te İl Tarım Orman Müdürlüğünün Zirai Kaynaklı Kirliliğin Kontrolü Komisyonu 2021/2 No’ lu Eylül Ayı Olağan Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün EVRAN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 15.00’te Video Konferans ile yapılacak olan TOBB Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gidecek

- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Devlet Başkanlığı Resmi Konutu'nda bir araya gelecek.

(Soçi)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emekli emniyet mensuplarıyla görüşecek.

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Omuz Omuza 165 yıl Demiryolu İşçi Buluşması"na katılacak.

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mobil Mutfak Tırı Teslimi ve Akreditasyon Sertifikası Teslim Töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sel ve Yangın Bağış Takdimi programı ile Ayvalık Vilayetler Evi'nde Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmetiçi Eğitim Semineri programına katılacak.

(Ankara/11.00/13.30/Balıkesir/16.30)

3- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kaman'da, kent merkezinde ve Mucur'da esnafı, Kırşehir Belediye Başkanlığını ve Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret edecek.

(Kırşehir/11.00-16.45)

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ICCI 26. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'na video konferans ile katılacak.

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 2021-2022 Akademik Yılı ile Türkiye Açık Kaynak Platformu “42 Kocaeli” Yazılım Okulu açılış törenlerine katılacak, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ISK-SODEX İstanbul 2021 Fuarı açılışına iştirak edecek.

(Kocaeli/10.00/12.00/İstanbul/17.00)

3- TÜİK, eylül ayı ekonomik güven endeksi ile ağustos ayı hizmet üretici fiyat endeksini açıklayacak.

Euro  :  1001,20 TL

Altın  :  1003,73 TL

1- Afganistan'daki siyasi gündem ve güvenlik konularına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Kabil/Ankara)

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve kaleci Altay Bayındır, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda perşembe günü Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla yapacakları maça ilişkin Ülker Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; sarı-lacivertli takım son çalışmasını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacak.

(İstanbul/15.30/18.00)

2- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve takımdan bir futbolcu, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda perşembe günü deplasmanda Fransa'nın Marsilya takımıyla oynayacakları müsabakaya ilişkin Veledrom Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; sarı-kırmızılı takım son çalışmasını yapacak.

(Marsilya/19.00/19.30)

3- Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu mücadelesine 14 maçla devam edilecek.

4- AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar'da grup maçlarına Bursa, İzmir ve Ankara'da devam edilecek.

CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

–– Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Çalışma Uzmanlığı Yönetmeliği

–– Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Yönetmeliği