AYTO E-GÜNDEM 09.08.2021 09.08.2021

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) Toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Üyesi Suat FEDAKAR’ ın sahip olduğu Eniştem Lokantası’ nın açılış törenine TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacaktır.

YASAMA YÜRÜTME

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak.

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye Bilimler Akademisi World Conference on Energy Science and Technology Programı"na video konferans yöntemiyle katılacak.

2- Türkiye İstatistik Kurumu, finansal yatırım araçlarının temmuz ayı reel getiri oranlarını açıklayacak.

Euro  :   1000,00 TL

Altın  :  987,15 TL

1- Afganistan'da güvenlik güçleri ile Taliban arasında yaşanan çatışmalar takip ediliyor.

2- Tunus'taki darbe girişiminin ardından gelişmeler izleniyor.

(Tunus)

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boksta gümüş madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu'nun arasında yer aldığı bir grup sporcu yurda dönecek.

2- Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında özel maçta Giresunspor ile karşılaşacak.

(Giresun/20.00)

–– Dicle Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Gazi Üniversitesi Yapay Zekâ ve Büyük Veri Analitiği Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İnsan Hakları Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği