AYTO E-GÜNDEM 02.07.2021 02.07.2021

- Bugün saat 16.00’ da Video Konferans ile 2. Meslek Komitesi (Tekstil) Toplantısı yapılacaktır.

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tank Palet Fabrikası'nda incelemelerde bulunacak.

- Erdoğan, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Akçay Barajı Alternatif İçme Suyu ve Hidroelektrik Santrali, Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılışını gerçekleştirecek, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katılacak.

(Sakarya/11.30/15.00/17.00)

1- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılacak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına iştirak edecek.

(Denizli/10.30/12.00/14.00/14.30)

2- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, milletvekilleri ve PM üyelerinden oluşan CHP heyeti Diyarbakır'da çeşitli temaslarda bulunacak.

(Diyarbakır)

EKONOMİ

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gerede OSB'de Halavet Jelatin Fabrikası'nın açılış törenine katılacak.

(Bolu/10.00)

2- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, haziran ayına ait dış ticaret rakamlarını açıklayacak.

3- TÜİK, 2020 yılı devlet destekli tarım sigortaları verilerini yayınlayacak.

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, nisan - haziran dönemine ilişkin banka kredileri eğilim anketi ile nisan ayı finansal kesim dışındaki firmaların döviz varlık ve yükümlülüklerini açıklayacak.

Dolar :  1003,20 TL

Euro  :   1000,40 TL

Altın  :  1003,49 TL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) çeyrek final mücadelesi başlayacak; İsviçre-İspanya ve Belçika-İtalya maçları yapılacak.

(Saint Petersburg/19.00/Münih/22.00)

2- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'a ana tablo 3. tur maçlarıyla devam edilecek.

(Londra)

–– Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Bozulabilir Gıda Maddelerinin Taşımacılığında Kullanılacak Özel Ekipmanlar Hakkında Yönetmelik

–– Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik