AYTO E-GÜNDEM 30.06.2021 30.06.2021

- Sayın Üyemiz bugün Odamız 2021 yılı, yıllık ve munzam aidat ödemelerinin son günüdür.

- Bugün saat 10.00’ da Odamız AYTO Akademi Eğitim Salonu’ nda Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Sınavı başlayacaktır.

- Bugün saat 14.30’ da ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’ nda düzenlenecek olan Aydın Kamu–Üniversite–Sanayi–İşbirliği( KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2021 yılı I. Toplantısına Odamız Meclis Başkanı Coşkun CERİT katılım sağlayacak.

- Bugün saat 15.00’ de TOBB Birlik Merkezinde Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfü ELVAN’ ın teşrifleriyle Ticaret ve Sanayi Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları Konsey Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Müşterek Konsey toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacak.

- Bugün saat 16.00’ da Nevzat Biçer Konferans Salonu’ nda düzenlenecek olan Aydın İli Efeler Kent Konseyi Genel Kuruluna Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün EVRAN katılım sağlayacak.

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.

1- AK Parti Meclis Grup Toplantısı gerçekleştirilecek.

(TBMM/11.45)

2- CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

1- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi Projesi'nin birinci etabının açılışı ve ikinci etabının işe başlama töreni ile Altındağ'da Büyük Dönüşüm Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katılacak.

(Ankara/10.00/16.00)

2- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi etkinlikleri kapsamında öğrencilerle doğa kampı rafting etkinliğine katılacak, ardından basın açıklaması yapacak.

(Hakkari/13.20)

3- İYİ Parti Meclis Grup Toplantısı yapılacak.

(TBMM/10.30)

4- TBMM Genel Kurulu'nda Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00)

EKONOMİ

1- Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Müşterek Konsey Toplantısı'na katılacak.

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Beceri Açığının Azaltılması Hızlandırma Programı Açılış Toplantısı'na çevrim içi katılacak.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantısı'na video konferansla iştirak edecek.

4- TÜİK, mayıs ayı dış ticaret istatistikleri ile mayıs ayı Hizmet Üretici Fiyat Endeksi'ni açıklayacak.

Dolar :  997,90 TL

Euro  :   998,40 TL

Altın  :  996,29 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile yapacağı görüşmenin ardından basın toplantısı düzenleyecek.

(Antalya)

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- Basketbolda FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri Turnuvası başlayacak; Türkiye, turnuvanın Kanada'da gerçekleştirilen organizasyonunda B Grubu'ndaki ilk maçında Uruguay ile karşı karşıya gelecek.

(Victoria/05.35)

2- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da ana tablo maçlarına devam edilecek.

(Londra)

YASAMA BÖLÜMÜ

KANUN

7329 Askerî Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun