AYTO E-GÜNDEM 21.06.2021 21.06.2021

- Bugün saat 15.30’ da AYTO M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda Aydın Valisi Sayın Hüseyin AKSOY’ un teşrifleriyle Çıldır Havaalanı’nın Yolcu Trafiğine Açılması Fizibilite Projesi Açılış Toplantısı düzenlenecektir.

- Bugün saat 17.00’ de Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısına başkanlık edecek.

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ev sahipliğinde düzenlenecek Güneydoğu Avrupa İş Birliği Süreci Parlamenter Asamblesi 8. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere Antalya'ya gidecek.

3- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

1- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Emirdağ ve Çay ilçeleri ile kent merkezinde esnafı ziyaret edecek.

(Afyonkarahisar/11.45/14.10/15.40)

EKONOMİ

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, EPİAŞ YEK-G Piyasası açılış törenine katılacak.

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, nisan ayına ilişkin uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak.

3- Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına ilişkin tarımsal girdi fiyat endeksi, mayıs ayına ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi ile 2020 yılına dair satın alma gücü paritesi geçici sonuçlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00/12.00)

Dolar :  999,40 TL

Euro  :  1001,10 TL

Altın  :  1007,69 TL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

1- 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) gruplarda 3. maçlara devam edilecek. C Grubu'nda Ukrayna-Avusturya ve Kuzey Makedonya-Hollanda; B Grubu'nda Finlandiya-Belçika ve Rusya-Danimarka maçları yapılacak.

(Bükreş/Amsterdam/19.00/Saint Petersburg/Kopenhag/22.00)

2- 2021 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda gruplarını 2. ve 3. sırada tamamlayan takımların, çeyrek finale yükselebilmek için eleme maçları yapılacak.

–– Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Göller Yöresi Arkeoloji Araştırma Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kozmetik Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tarım, Hayvancılık ve Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik