AYTO E-GÜNDEM 07.06.2021 07.06.2021

- Bugün saat 15.00’te video konferans yoluyla 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) Toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da video konferans yoluyla 16. Meslek Komitesi (Teknik Danışmanlık ve Müşavirlik) Toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacaktır.

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

EKONOMİ

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 4. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'ne katılacak.

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-Gayrettepe Metroları Depo Sahası Ray Kaynağı Töreni'ne iştirak edecek.

Euro  :  1000,90 TL

Altın  :  996,87 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ile bir araya gelecek.

(Paris)

1- Dünya genelinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler izleniyor.

1 - ING Basketbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezon play-off final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Anadolu Efes'i konuk edecek.

2- A Milli Futbol Takımı, 11 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını Almanya'da sürdürüyor.

(Harsewinkel/19.30)

3- A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya'da düzenlenen FIVB Milletler Ligi'ndeki 8. maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.

(Rimini/13.00)

4- Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı, Conrad İstanbul Bosphorus'ta yapılacak.

5 - Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) son 16 turu maçları yapılacak.

(Paris)

6- Dünya Judo Şampiyonası, Macaristan'da sürecek. Şampiyonanın ikinci gününde kadınlarda 52, erkeklerde 66 kiloda müsabakalar yapılacak.

(Budapeşte)

–– Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Atatürk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Dicle Üniversitesi Yaz Dönemi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği