AYTO E-GÜNDEM 10.05.2021 10.05.2021

- Bugün saat 17.00’ de Video Konferans Yolu ile Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacaktır.

1- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, video konferans yöntemiyle toplanacak.

(Ankara /12.00)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, mart ayına ilişkin inşaat maliyet endeksi ile işgücü istatistiklerini açıklayacak.

Euro  :  1003,70 TL

Altın  :  1006,12 TL

1- İsrail'in Mescidi Aksa'ya müdahalesi ve protestolar takip ediliyor.

(Kudüs)

1- Danıştayın 153. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Danıştay Başkanı Zeki Yiğit başkanlığındaki heyet Anıtkabir'i ziyaret edecek.

2- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler izleniyor.

1- Futbolda Misli.com 3. Lig gruplarında play-off çeyrek final rövanş maçları yapılacak.

2- ING Basketbol Süper Ligi'nde 30. haftadan ertelenen HDI Sigorta Afyon Belediyespor-Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Bahçeşehir Koleji-Aliağa Petkimspor maçları gerçekleştirilecek.

(Afyonkarahisar/İstanbul/17.00)

3- Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, dijital ortamda medya mensupları ile bir araya gelecek.

–– Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında Görevli Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Jandarma Genel Komutanlığı Subay, Astsubay ve Uzman Jandarma Atama Yönetmeliği

–– Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Satınalma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik