AYTO E-GÜNDEM 08.03.2021 08.03.2021

- Bugün saat 15.00’ te Odamız M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda Aydın Valimiz Sn. Hüseyin AKSOY’un teşrifleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “AYTO’ da Kadın İş’te Kadın “ programı gerçekleştirilecek.

- Bugün saat 17.00’ de Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacaktır.

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'ne katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sağlık çalışanı ve sosyal hizmet uzmanı kadınlar ile akşam yemeğine iştirak edecek.

(Ankara/14.00/19.00)

1- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

1- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hak-İş tarafından düzenlenecek 10. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması'na ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'ne katılacak.

(Ankara /09.00/14.00)

2- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sincan esnafını ziyaret edecek.

(Ankara/11.00/12.00)

EKONOMİ

1- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, video konferans yöntemiyle "Türkiye'nin Kadın İhracatçıları Afrika Sanal Ticaret Heyeti" programına katılacak, TOBB tarafından düzenlenen "Dünya Kadınlar Günü Etkinliği"nin açılış konuşmasını yapacak.

(Ankara/10.00/15.00)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Denizcilik Bölümü Kız Öğrencilerine Yönelik Fırsat Eşitliği İşbirliği Protokolü Töreni"ne katılacak.

3- Uluslararası İşbirliği Platformunun düzenlediği 11. Boğaziçi Zirvesi başlayacak.

4- TÜİK, finansal yatırım araçlarının şubat ayı reel getiri oranlarını açıklayacak.

Euro  :  1001,20 TL

Altın  :  1006,25 TL

1- KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs için görevlendirdiği özel danışmanı Jane Holl Lute'u kabul edecek.

(Lefkoşa)

2- Myanmar'da askeri darbe sonrası yaşanan gelişmeler ve protesto gösterileri takip ediliyor.

(Kuala Lumpur/Ankara)

3- Senegal'de muhalif liderin gözaltına alınmasının ardından yaşanan protestolar izleniyor.

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

–– Atatürk Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği

–– Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği

–– İnönü Üniversitesi İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– İstanbul Rumeli Üniversitesi İhale Yönetmeliği